varför ska jag sätta talen under samma kvadratrot!?!?!?!?!?!!?

matte är något jag inte förstår mig på.
matte är något jag aldrig kommer kunna få mvg i.
vilket är sorgligt.
men jag har inte det här extra, ni vet...l-l-lo-log-logiskt tänkande!

till exempel. varför ska jag separera på gemensamt rottecken eller sätta talen under samma rottecken, underlättar det eller något? om så är fallet kan ni väl hojta till, för det är då inget som jag har lyckats märka...

som på sidan 32, när de gått igenom gemensamt rottecken, alla talen räknade jag med gemensamt rottecken, tror ni inte att det försvårade allting, ibland är jag bara såååå stupidass.

fy.
nej ge mig lite stålar så jag får köpa skor.


icke ångestfylld söndag

för första gången på länge var det här en bra söndag!











min pappa är världens knäppaste

han kom in, slängde sig på min säng och smulade ner!! (hatar att sova när det är smuligt i sängen) och så började han spela lufttrummor till the hives, babblade matte..så gick han ut härifrån..stannade på vägen och tittade på min
"ATT GÖRA" lista
hmmmm...
"FYSIK! jag ska komma tillbaka med ett kopplingsschema så ska du få räkna ut lite grejer..."
så kommer han tillbaka med en papperslapp där han har ritat resistansen som en grillad korv, jag ska alltså räkna ut resistansen på den grillade korven!? det är farligt att ha elektriker-utbildade pappor!!

så bytte jag till keane och sa "det här är keane, som jag och angie ska se i november du vet?"
"Keane?"
Och så börjar han dansa värsta discodansen...

som ni antagligen klurat ut lider min pappa av något allvarligt...jag ska bara komma på vad!

helgen i snabba drag

fredag var vi hos emma, mycket mycket trevligt var dock astrött så ..slockande kl 12
lördag sov jag mest, fotade en del..och pluggade inget som jag sagt att jag skulle...hhöhö ;<
satt uppe hela natten och babblade, sjukt svårt att slita sig när folk spammar en med ljudklipp så man dör typ
söndag var det upp tidigt för att åka på alinas konfirmation, man hörde inte så mycket av prästens babbel och jag såg inte så mycket men det var fint ändå och sen var det mysigt hemma hos alina.

och idag...ja..har mest kommit fram till att jag borde sluta missbruka min monkikofta, använder den HELA tiden..men ack den är ju så skön och mysig
svart
lång
gosig
mhmm <3
nu måste jag skynda mig lite att fixa håret innan jag ska cykla till skolan (egentligen onödigt att fixa håret då, men men)

skynda skynda

hemma från skolan nu, sorgligt att fredagar är så fruktansvärt sega!
nu har jag lite att göra!
städa rummet -
slå in pkeeeeeeeet -
duschaaaa -
?????? -

nu ska jag dammsuga till the hives, perfekt!
hörs, puss



i 9a förlorar vi alltid!

igår hade vi då den väldigt trevliga friidrottsdagen (om man bortser från vissa människor med jobbig attityd, men det är ju inte mitt problem) mindre trevligt är ju den fruktansvärda träningsvärk jag har idag, det är helt makalöst! rygg, mage-revben,lår! låren känns typ som cementpelare eller något, hahahahah. Den här dagen avslutades iallafall med en stafett, där vi sprang ungefär 200m per person, och herregud..det var ju hahahahaha askul men shit vad slut jag var! förfärligt, men förfärligt kul. och som vanligt i sportsammanhang så förlorade min klass, 9A..men vi är ju vana vid det här laget ;)

Ännu trevligare är att jag åkt på att ha båda friidrottsgrupperna idag.
vette tusan när jag kommer kunna bli frisk igen så mycket som jag utsätter kroppen för :P

nu ska jag rota fram en massa kläder
adios!

you can dance, you can jive, having the time of your life

sitter här och lyssnar på soundtracket från mamma mia filmen, sån musik man blir glad av, jag och ronja ska för övrigt se den på bio...har vi bestämt sen den 1a augusti, hahaha.

sen så är det också bestämt att jag och angie ska gå på KEANE DEN FÖRSTA NOVEMBER, JAG TROR JAG DÖR OMGGGGG! fyfan vad nice

och imorron är jag ledig så jag kan sitta uppe och titta på oc halva natten

:D:D:D:D

usa -> nordöstra regionen

okej, so arbetet vi håller på med just nu är inte det minsta roligt, jag är för osmart för sånt här!
slutsatser hit och dit och förklara varför just den nordöstra regionen är den folkrikaste, osv osv.

nej släng dig i väggen usa jag orkar inte med dig.

gårdagen

först åkte jag in till farmor och hämtade mina kläder och fikade lite, åh hon är så fin min farmor!
sen kom emma och alina hit och vi glodde på lite fiiiilm och sjöng singstar osv osv och för att inte glömma fotade i min säng!


the hives
åh, jag fick tröjan precis som jag ville ha den! (halsen var helt !"#("¤/¤#)/¤#"/¤/"½!!!!!!!!) så farmor fixade det minsann!



hahahahahahahahahhahahahahahah, vi är så snygga
fy vilken nice kväll <3

finally!

Äntligen!
Åh, äntligen har jag grababt tag i telefonen och ringt och bokat klipp-och färgtid! Så skönt att få göra något åt riset uppe på min skalle nu. Det är så solblekt och fult rödorangebrunt och jätteljust i vissa slingor, och jätte råttfärgat vid botten, sjukt ugly! men nu ska det bli mörkt igen <3 Tycker att det mörka ramar in mina ögon så bra

Aftonbladet var förresten askul! väldigt trevliga människor som var där och allt var nice :)

nu ska jag plugga lite so
bye

aftonbladet next!!!!1

yes yes, nu ska jag jalla på för idag ska vi nämligen frångå traditionerna och ta 07:41 tåget istället för 08:14, åh så kul!
eller inte.
uhm, ja besök på aftonbladet med klassen var det ialla fall, kanonkul!

hörs mer när jag kommer hem
puss
förresten, man borde gå och lägga sig 21:00 varje dag, fan vad skönt det var!
puss igen

så här tidigt borde jag alltid gå och lägga mig...

fy, jag är så sjukligt trött att jag tror jag ska somna vilken sekund, och så har det varit ALLA sekunder idag. Från att jag steg upp kl 06:00 tills klockan 20:42, förstår inte varför jag är så här trött. Sov på tåget hem från stockholm, förutom sista biten då vi var 6 tjejer som kved av skratt, eftersom att det satt en kille bredvid oss som hade det absolut roligaste skrattet..ja..kan ju inte härma skratt men det var ett sånt man inte kan låta bli att garva åt.
Borde pluggat so när jag kom hem, men jag var för trött så satte mig och slöglodde på the davinci code, som är bra men jag var för trött och fick anstränga mig för att inte somna och jag befinner mig fortfarande i samma tillstånd så jag ska alltså gå och lägga mig. Jag ska gå och lägga mig klockan 21:00, bravo Johanna!

Imorgon ska vi till aftonbladet, det blir ändå lite pepp...fast jag tror jag håller på att bli sjuk, såg mig i spegeln och såg sådär härligt sjukblek ut med vattniga ögen, fy så attraktivt!

nej, sängen och ipoden kallar på mig.
adjöken

fåtöljen

helgen i korta drag

åkte in till söder med alina, gick runt och handlade till sist på monki.
480 riksdaler gick åt till en stoooor svart kofta och ett svart linne, gud vad färgglad jag känner mig.






sen var det lunch som vanligt @ fåtöljen
väldigt mysig söndag.

nattlig läsning


snövit och flätade skor

helena berättade just något som platsar på "dagens-roligaste-listan!"

rabén. <3 säger: jag drömde om dig inatt, vi hade varit nere på stan och så skulle vi åka hem, men ditt tåg gick precis och bussarna stod helt fel, så jag missade min buss också.
Sen satte vi oss på ett café som var en buss, fast den stod stilla, sen började den helt plötligt åka och skit och helt plötsligt satt min bror bakom oss? Sen när vi ungefär åkte förbi lunahuset såg vi snövit som sprang förbi oss lite så där slentrian. Så gick vi iallafall av på en busshållsplats och började gå tillbaka till stationen och så, så hade vi båda liksom, Förjäkliga klackskor, liksom värsta ever!, så såg vi typ ett par sandaletter, som var typ flätade, som vi tog, eftersom att dom bara låg där på marken, helt ensamma.
Sen kom två tjejer, de var några år yngre och de bara stod och kollade på oss och rodnade fetingmycket så vi insåg tillslut att det var deras skor, så vi lämnade ju tillbaka dom, sen sköt jag dig, men precis innan du dog knivhögg du mig i halsen


aj

på någon sekund här blev jag alldeles jättesugen på hemmagjord pyttipanna med stekt ägg, fy tusan så gott!
men men, istället ska jag bryna köttfärs till köttfärssås, inte det minsta pepp...sen har jag lite kvadratrötter och tiopotenser som väntar på mig.

vi hörs

6 dagar

..sen jag uppdaterade, kan ju bara betyda att jag har haft fullt upp senaste veckan! inget värt att nämna egentligen, men helgen ägde.

ellenbruden slaggade här från fre-lör, pratade tills klockan 5! så skönt att bara ligga och pladdra på om allt mellan himmel och jord, hade inte setts på tusen år heller så det var ju en del att ta igen <3

på  lördagen kom angelina den fina och gjorde tillvaron lite bättre, plåtade massor nere vid moraån och fick faktiskt en del bra bilder, hehe lol! peppade the hives hela kvällen. gick upp tidigt på söndagen och åkte upp till grönan där 6 timmar lång väntan väntade på oss, men det var det LÄTT värt!!!!!!!!111 jag och angie tappade bort varandra i folkmassan det var synd, men konserten, den ägde, herrejösses! det var så bra! pelle var så bra, lycka verkligen! stämmningen, musiken, människorna, allt <3 fick väl inga höjdarbilder men det spelar ingen roll, sjukt värt var det ialla fall!


RSS 2.0