torsdagen den 31 juli

väldigt varm dag må jag säga, jag har inte gjort ett jota, lyssnat på myskomusik och fjantat, men det har varit en galet bra dag, små egentligen obetydliga saker peppade upp mitt humör, och ja då är de ju faktiskt inte obetydliga!

jag gjorde dock ett misstag denna varma dag, jag satte igång min locktång för att leka lite med håret, inte bra blev ungefär dubbelt så varmt i rummet, sjukt vad mycket värme den ger ifrån sig!

sen så diskuterade jag och pappa vad vi skulle göra åt min mobil, eftersom jag ville skaffa gratis sms tjänster osv, han hittade nått som verkade superbra, men när jag skulle registrera mitt oreggade refill-kort så när jag kommit till typ sista steget (gjorde det via mobilen) så säger de "Skriv in din puk-kod avsluta med #" och grejen är, jag vet inte vad puk-koden är !??!?! så imorgon måste jag bege mig till telia store och först be dem regga refillet och sen typ byta till ett abonnemang och hej och hå det är typ begränsat, och ja ni känner mig förmodligen inte särskilt bra men jag har problem med att börja babbla med t.ex försäljare yada yada jag kommer ju typ dö och NU gud vad trevligt allt blev. ronjs frågade om min mobil var trasig, näe sa jag..tydligen så har något hänt bara för att det avbröts när jag inte hade min puk-kod vid registreringen, så nu kan man tydligen inte få tag på mig via mobilen, känns ju underbart
GAH FAN!

aja, se det positiva, imorron ska jag träffa ronja, på söndag åker jag till sis :*
jaja, godnatt på er
j

anteckningsvärt!

jag tyckte att en nisse var extremly hotness, och det gjorde minsann frida också!
det här är första gången i världshistorien som vi har samma åsikt om en av det motsatta könet, hahahahahahha!

-

roses

angelina, angelina. Angelina den fina och johannapyttipanna kl 01:00

herregud säger jag bara, jag har nyss skrattat så jag dött, minst 4 ggr och nu har jag så ont i magen så jag skrattar ännu mera, shit mina och angelinas konversationer in the night är fan, otroligt. var får man allt ifrån, i don't get it

vi har ialla fall gjort en lista på grejer vi ska göra i vårat liv

här är den, kortfattat!

1. bli magsjuk i sweasdlasghdj (aka: schweiz)
2. äta 10 hinkar nudlar på nordpolen
3. skriva nathan x gollum på en bro i italien
4. ringa upp en av våra gemensamma bevakare och bjuda denne på glass
5. fota någon dansa näck i sergelsfontänen
6. åka husvagn till yokohama och bada näck

och när vi kom till den sista punkten, brast det..våran särskilda humor exploderade och allt blev fel, herrejösses, jag skrattar om och om och om igen!

GODNATT SUCKERS

30 juli

ja-aaa
cyklade ju upp som en dåre på faderns cykel, med så hög sadel så jag knappt kunde sitta ner och trampa, vilket resulterade i att jag stod upp hela vägen, och jag cyklade fort och jag blev trött. inhandlade lite cola och glass på ica och satte oss på en bänk och talade om livets gåtor. trallade hem. pratade mera sen bestämde vi oss för att göra lunch vid fyra, och så skulle vi göra typ juice/smoothie av en vattenmelon, men det blev minsann ett eget äventyr, ja gott slutade det med ialla fall. sen bestämde vi oss för att glo på step-up, otroligt pepp dansfilm man vill bara hoppa upp och shake what you got typ, aja sen fortsatte det i filmanda och vi såg på sweeney todd + harry potter 5 som olivia blev helt hypad av, jisses amalia hahaha!

olivia :*

vattenmelons eh juice

buenas noches hombres
johanna

olivia

olivia är en underbar människa, man kan berätta allt för henne, och hon berättar så bra, usch
jag tycker om henne
vill bara att ni ska veta det :D

jalla! jag är snabb som attan

jag är stolt över mig själv, det är faktiskt inte många tjejer som kan duscha på 4 minuter, sedan springa ner i tvättstugan dra på sig första bästa paltor, springa upp, sminka sig och sätta upp håret i en hästsvans och den totala tiden blir 15 minuter, suck on that!

nu ska jag cykla på pappas stång mellan benen cykel, aj säger jag bara. jag har bråttom, MOT JÄRNA CENTRUM
MOT OLIVIA
HOHO
GLASSWOMAN lämnar nu de ynkliga krypen på msn och bilddagboken
ADIOS HASTA LA VISTA BABY

en steg högre upp på den sociala stegen

jappjapp!
idag var jag med min tess, slå den ni! jag börjar komma tillbaka till ett socialt liv istället för att sitta inne dagarna i ända.
det var mycket trevligt ialla fall, vi åt lite glass jag färgade tösens hår och vi pratade mest skit, fy vad jag har saknat henne, farligt när folk bara flyttar upp till åre sådär!

och i morgon så blir det ännu ett steg högre, för då kommer minsann olivia hit! hoho det blir kul minsann :)

nu ska jag kanske se på man of fire eller nått, denzel washington är typ en sjukt bra skådespelare!
puss
johanna

ni vet, när inspirationen inte verkar infinna sig ?

ja, hur gärna jag än vill komma med nya bilder eller skriva något otroligt intressant så funkar det inte just nu, lol ;(
vet inte riktigt, spelar ingen roll om jag har en pang idé eller något sånt, i slutändan blir det mest skit ändå. sitter och gluttar på helt jävla kickass människor på flickr, shit ...tänk om man fick vara så duktig, gud jag blir så avis ska ni veta.

jaja, sluta gnäll nu johanna.
på fredag ska jag träffa ronja. henne har jag inte träffat på 7 månader. den 21 december var det sist, det är ju helt galet och jag saknar henne så fruktansvärt mycket, läskigt att tiden går så galet fort också känns som om det var ett tag sen vi sågs, men inte SÅ länge, crazy.  och på söndag åker jag ner till emelie också, bästa sissy <3. emelie är en helt fantastisk person.

verkar som om det här varma vädret håller i sig, tycker dock det skulle kunna få bli lite frisk luft istället för den här tjocka fuktiga, kan det inte bara få braka loss ett riktigt pangoväder och regna en dag, så skulle det bli lite svalare och mer najz!
sitter här och överredigerar bilder och lyssnar på death cab for cutie, bra grejer helt enkelt om det nu ville bli sig som jag vill! men musiken är underbar.

death cab for cutie - soul meets body


death cab for cutie - a lack of color


så, nu har ni fått lite bra musik att lyssna på också!

smält inte ihjäl, peace!
johanna

bye bye brother

ja, som jag trodde så följde jag ju med till linköping eftersom niklas flyttar hem nu, jag gillar inte att åka till linköping, det tar lång tid och vägen är dötrist. fram kom vi ialla fall och då upptäckte vi att någon snott niklas cykel och då blev jag så sur, det var min farfars cykel från typ stenåldern och den var jättesöt och charmig och så är det någon jäkel som snott den, fy sånt gör mig pissed. så då fick vi åka till biltema och på jakt efter en ny cykel. Klockan var 17:13 när vi åkte ifrån lägenheten, man kan aldrig vara på kortvisit i linköping, det är något jag lärt mig ialla fall.

Sen så var jag så trött och allmänt bu, känns verkligen inte som lördag idag och jag har trott att det har varit söndag större delen av dagen. Det blev inte bättre sen när jag klickade mig in på junkyard och såg att min adidasväska var BORTA !? vafan, åh så BÄH nu måste jag ju ge mig ut på jakt efter den, ugh. Tur att Topshop hade fått in så mycket fint som jag kunde sitta och dreggla över, synd att de inte har allt i affär bara...

dessa två kommer iofs inte ifrån den väl omtalade höstkollektionen, men jag gillar de ändå, söta tees är ju aldrig fel.

Nu ska jag titta på the fast and the furious, puss

veckans hetaste dag ?

ja gud så varmt det är, jag försöker undvika mitt öde och inte smälta ihop till en liten pöl, det vore faktiskt lite sorgligt sådär.
grymt varmt är det, men men man ska ju inte klaga för det gör man ändå hela vinterhalvåret "Ååh så kallt det är!" och man bara längtar till denna underbara värme, och nu gör man inte så mycket mer än gnäller för att man svettas hela tiden, jaja!

Idag bär det kanske av till linköping, niklas ska hem igen. ja, antagligen kommer jag följa med även om jag känner mig galet seg idag, det är ganska trevligt och så kan jag passa på att plåta lite samtidigt.

ha en fin dag

bakgrunden klar, thanks to marcus :D

japp, går ju lite framåt, tack så mycket till marcus - www.borking.se/foto som har gjort bilden typ, ja jag orkar inte gå in på termer och så ;)
jag är verkligen helt såld på sånt här ornaments på bakgrunder, syndigt snyggt (enligt mig ialla fall) skulle verkligen kunna tänka mig att ha en så på en fondvägg i mitt rum och sen så bara, åh gah <3 nej, tapetsera om i rummet det får bli till våren faktiskt!

jag är verkligen glad, okej hade någon frågat mig för någon dag sen hade jag förmodligen inte svarat så, men man får leva med att humöret är upp och ner hela tiden. men det här vädret det gör mig så fucking awesome lycklig, känns verkligen som om det är sommar, god mat är också ett plus. grillad lax är typ, så smaskigt !

Och sen så är vårat uterum nästan helt klart nu, superkul! så nu slipper jag kanske stå i 1000 år och måla brädor, haha nästa år blir det ju huset som ska målas om sen lär det ju vara lugnt på den fronten, hahaha!

ha en trevlig kväll, jag funderar på att titta på men in black, den filmen är så skön. eller så ska jag fortsätta pilla med bloggen, lol

puss på er

tillbaka, för att stanna ?

ja, vem vet egentligen.
sitter här och försöker göra något åt blogg-designen men jag har då aldrig varit något snille när de gällde html skiten ;<
så vi får allt se hur det slutar, koka potatis och göra sallad har jag åkt på att göra också, kul! Jag hatar att koka potatis och jag är riktigt dålig på det, hur man nu kan vara dålig på att koka potatis. Seg som knäck är jag idag, och inte har jag varit ute och lapat sol heller, nej nej.

so long suckers
johanna

RSS 2.0